ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τις ζημιές που άφησε η χτεσινή πυρκαγιά καταγράφουν λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου

Τις ζημιές που άφησε η χτεσινή πυρκαγιά καταγράφουν λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου

Τις ζημιές που άφησε η χτεσινή πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου καταγράφουν λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου. 


Όπως ανέφερε η κ. Λάμπρου, η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου βρίσκεται από χτες σε συνεχή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Άμυνα και το Υπουργείο Εσωτερικών μετά την εκδήλωση της μεγάλης πυρκαγιάς στις περιοχές Γιόλου – Μηλιού και Σίμου – Δρύμου.
 
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως έχουν βοηθήσει χτες στο έργο της κατάσβεσης με αποστολή μηχανημάτων αλλά και βυτιοφόρου, παρακολουθώντας στενά την κατάσταση και ενημερώνοντας και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα, συνέχισε, γίνεται μια πρώτη διερεύνηση διότι, όπως είπε, οι πληροφορίες που έχουν για ζημιές αφορούν άγρια βλάστηση, δέντρα και κάποια υποστατικά αποθηκών. 

Πρόσθεσε επίσης, πως η Επαρχιακή Διοίκηση μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών καλύπτουν οικιστικές μονάδες αφού εξετάσουν και τα θέματα της κάλυψης από τις ασφαλιστικές εταιρείες ή και επαγγελματικά υποστατικά αλλά και για κάποια οχήματα.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, συνέχισε, γίνεται μια διερεύνηση με τους λειτουργούς της Επαρχιακής Διοίκησης για τις υφιστάμενες ζημιές ενώ είπε ότι δεν υπάρχουν στο παρόν στάδιο πληροφορίες για καταστροφές σε κατοικίες, πέραν από κάποιες περιφράξεις και κάποια γεωργικά υποστατικά.

Είπε ακόμη πως τις  καταστροφές σε φυτείες και σε γεωργικά υποστατικά θα τις εξετάσει το Τμήμα Γεωργίας. Επιτόπια έρευνα στο μεταξύ γίνεται και από κλιμάκιο του Τμήματος Γεωργίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top