Νέο χτύπημα για τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Νέο χτύπημα για τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, με τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να φτάνει στο τέλος της και την ίδια να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάστημα που βρισκόταν μαζί με τον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια έκανε τις διακοπές της και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στο πόστο της στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια, είχαν μια κουβέντα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία προς το παρόν έχει πάρει αρκετά αρνητική τροπή.

Νέο χτύπημα μετά το χωρισμό

Τι έχει συμβεί, όμως; Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Μακρυπούλια για το ρόλο της κριτή, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, με την παρουσιάστρια να είναι απολύτως θετική στο πρότζεκτ.

Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χάσμα.

Όπως είναι λογικό, η κακή διαχείριση μιας τέτοιας υπόθεσης μπορεί να φέρει «τριγμούς» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που ουδείς επιθυμεί.

Σύντομα, όμως, θα συζητήσουν ξανά, ώστε τουλάχιστον να λυθεί το θέμα δίχως κάποια παρεξήγηση, είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Η απόσταση, όμως, είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE