Τι κι αν είναι μέσα του Σεπτέμβρη; - Το καλοκαίρι για Τσουρούλη και Γιολίτη δεν έχει τελειωμό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι κι αν είναι μέσα του Σεπτέμβρη; - Το καλοκαίρι για Τσουρούλη και Γιολίτη δεν έχει τελειωμό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι κι αν έχουμε μέσα του Σεπτέμβρη και ο καιρός ξεκίνησε σιγά σιγά να αλλάζει;

Αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθο Τσουρούλη, και την πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές χαλάρωσης που θυμίζουν καλοκαίρι.

Η Έμιλυ Γιολίτη έγραψε χαρακτηριστικά πως δεν έχει τελειώσει αναφερόμενη στο καλοκαίρι και στις διακοπές ενώ τον Χρύσανθο Τσουρούλη τον βλέπουμε να κάνει τη γυμναστική του δίπλα στα κύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE