Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού, αναφέρει, σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου.

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Βασιλείου είπε ότι όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα στη μάθηση, κάτι που πρέπει να αποτελεί γνώμονα στις όποιες ενέργειες και αποφάσεις της Επίσημης Πλευράς.

«Ως εκ τούτου, οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Επαρχιακών Επιτροπών, χωρίς να υπάρχει περιορισμός των προσλήψεων για εξοικονόμηση», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE