Συγκλονιστικό βίντεο: Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Συγκλονιστικό βίντεο: Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε συναυλία η Ελένη Φουρέιρα, μετά τον θάνατο του Mad Clip.

Η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να τραγουδίσει μαζί με τον τράπερ σε εκδήλωση της Amita Motion στο Μετς και λύγισε όταν έφτασε η ώρα να πει το τραγούδι τους «Μπορεί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE