Συγκλονιστικό βίντεο: Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Συγκλονιστικό βίντεο: Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε συναυλία η Ελένη Φουρέιρα, μετά τον θάνατο του Mad Clip.

Η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να τραγουδίσει μαζί με τον τράπερ σε εκδήλωση της Amita Motion στο Μετς και λύγισε όταν έφτασε η ώρα να πει το τραγούδι τους «Μπορεί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE