Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Έπεσαν πυροβολισμοί για να συλληφθεί ο 57χρονος

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου σε δρόμους της Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας για να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε το σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει μπαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στα ελαστικά του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν.

Ο οδηγός είναι άντρας 57 ετών, ενώ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και μεγάλο χρηματικό ποσό περίπου 20 χιλιάδες ευρώ. 

Ο οδηγός συνελήφθη και το αυτοκίνητο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE