«Ο γάρος της ημέρας»: Τσακωνόντουσαν ενώ οδηγούσαν – «Εσείς με τες μοτορες δεν δικαιούστε να κρατάτε δεξιά λωρίδα»

«Ο γάρος της ημέρας»: Τσακωνόντουσαν ενώ οδηγούσαν – «Εσείς με τες μοτορες δεν δικαιούστε να κρατάτε δεξιά λωρίδα»

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Αυτή τη φορά ο "γάρος της ημέρας" εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου βάζοντας τα με ένα οδηγό μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, πολίτης, ο οποίος είναι και ο οδηγός της εν λόγω μοτοσικλέτας έκανε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook, περιγράφοντας το περιστατικό που βίωσε με τον αγενέστατο οδηγό ενός διπλοκάμπινου.

Μεταξύ όσων είπε ο οδηγός του διπλοκάμπινου του έκανε και χειρονομία κάτι που έφτασε στα άκρα τον μοτοσικλετιστή.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

"Σήμερα το πρωί, γύρω στις 9.30,οδηγω την μοτοσυκλέτα μου στην λεωφόρο Στροβολου, από Αστυνομία προς Κληματαρια, στην δεξιά λωρίδα, αφού στην αριστερή υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα, με 70 κμ.

Ένας γάρος με διπλοκαμπινο κολλημενος πανω μου και να μου παιζει τις πουρουες και να ανεμιζει τα χερια του.Αφου εκανα αριστερα με προσπερασε. Μεχρι την Κληματαρια αλλαξε λωριδα ο Γαρος 4 φορες για να προσπερασει.

Στα φωτα που σταματησε τον ρωτησα τι θέλει και τι μου απαντα ο Γαρος του Μηνα;Εσεις με τες μοτορες δεν δικαιουστε να κρατατε δεξια λωριδα τζιαι εκαβλιασε με.Αν του τες εταιζα ηταν να φταιω;"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE