Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε 81χρονη τουρίστρια από παραλία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών, γύρω στις 11:30 περίπου σήμερα το πρωί οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν σε νέο περιστατικό στην παραλία Χρυσόψαρο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, καλέστηκαν από λουόμενους να βοηθήσουν αλλοδαπή ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στην θάλασσα σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από τον ναυαγοσωστικό πύργο.

Οι ναυαγοσώστες μπήκαν στο νερό, ρυμούλκησαν το θύμα στην στεριά όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE