Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα είχε χθες ο Ερσίν Τατάρ κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τους εγκλωβισμένους Μαρωνίτες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωσή της για τη συνάντηση η «προεδρία» αναφέρει ότι ο κ. Τατάρ αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις με τους Μαρωνίτες, διαβεβαιώνοντας ότι θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις και ιδέες για να ευκολύνουν την καθημερινότητα των εγκλωβισμένων.

Ο κ. Μούσας ενημέρωσε τον Τ/κ ηγέτη για τα προβλήματα της κοινότητας, ενώ απεύθυνε πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Τατάρ στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ναού του Αγίου Γεωργίου στον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Λετυμπιώτης: Το «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις - «Δούλεψε» η έκκληση στις τράπεζες για κατανόηση προς κτηνοτρόφους

Η ανακοίνωση νέας δέσμης μέτρων στήριξης για τα νοικοκυριά, εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων από την ενεργειακή κρίση και τις περιφερειακές εξελίξεις, φέρνει στο προσκήνιο τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ενίσχυση της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE