Φον Ντερ Λάιεν: Βλέπει κατ' ιδίαν στην Αθήνα Ντράγκι, Σάντσεθ και Πλένκοβιτς

Φον Ντερ Λάιεν: Βλέπει κατ' ιδίαν στην Αθήνα Ντράγκι, Σάντσεθ και Πλένκοβιτς

Διμερείς επαφές με τους πρωθυπουργούς της Κροατίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας θα έχει στην Αθήνα η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, παράλληλα με τη συμμετοχή της στη Σύνοδο των EUMED9, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ερίκ Μαμέρ.

«Αύριο η πρόεδρος Φον Ντερ Λάιεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των EUMED9 κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα έχει διμερείς επαφές με τον Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Πέδρο Σάντσες και τον Μάριο Ντράγκι για την απάντηση της ΕΕ στην κλιματική αλλαγή» σημειώνει ο Ερίκ Μαμέρ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE