Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή Πελενδρίου

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή Πελενδρίου

Η άμεση επέμβαση δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν καταλυτική για την έκβαση πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή της κοινότητας Πελενδρίου και η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο μέσα σε 20 λεπτά.



Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:40 στην περιοχή «Φύλαγρα», πλησίον της κοινότητας Πελενδρίου και για την κατάσβεση της εργάστηκαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δυο πυροσβεστικά οχήματα.

«Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 18:00», προστίθεται.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE