«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό: Χιλιάδες ευρώ το εξώδικο - Τους 'έπιασε' με τα παράνομα...

«Ντου» της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό:  Χιλιάδες ευρώ το εξώδικο - Τους 'έπιασε' με τα παράνομα...

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), διεξήγαγαν σήμερα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο πάταξης της παράνομης κατοχής και πώλησης αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Σε έρευνα που έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 48 κούτες τσιγάρα και δύο κούτες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν τις νενομισμένες σημάνσεις.

Για τα πιο πάνω καπνικά προϊόντα προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου, στο οποίο επιβλήθηκε εξωδίκως διακανονισμός από το Τελωνείο, για το χρηματικό ποσό των 4,000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE