Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Big Brother: Ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κάτω από τη ντουζιέρα - BINTEO

Η έλξη μεταξύ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας έχει μετατραπεί σ' ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο. Από την πρώτη μέρα της συγκατοίκησης μέσα στο σπίτι του "Big Brother” οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, και πλέον δεν πάει πιο κοντά.

Ούτε οι κάμερες, ούτε και ο Μεγάλος Αδερφός δεν τους εμπόδισαν από το να εκφράσουν ελεύθερα τον έρωτά τους. Στα πλάνα, οι παίκτες φαίνονται να φιλιούνται παθιασμένα κάτω από την ντουζιέρα. Όταν ρωτήθηκαν από τον Big Brother για το ποια είναι η φύση της σχέσης τους, εκείνοι απάντησαν χαριτολογώντας πως διατηρούν μία "φιλική" σχέση.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE