Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Μέσα σε… φέρετρο ξύπνησε ένας 19χρονος στην πόλη Ουχτά της Ρωσίας. Ο σύγχρονος «Δράκουλας» όπως τον ονομάζει το RT, ήπιε αρκετά παραπάνω και θέλησε να πάρει έναν υπνάκο.

Οπότε έσπασε τη βιτρίνα ενός γραφείου τελετών, άνοιξε ένα φέρετρο και έπεσε να ξαποστάσει!

Για κακή του τύχη τον ξύπνησαν οι αστυνομικοί φορώντας του χειροπέδες. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για φθορά ξένης περιουσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE