Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Μέσα σε… φέρετρο ξύπνησε ένας 19χρονος στην πόλη Ουχτά της Ρωσίας. Ο σύγχρονος «Δράκουλας» όπως τον ονομάζει το RT, ήπιε αρκετά παραπάνω και θέλησε να πάρει έναν υπνάκο.

Οπότε έσπασε τη βιτρίνα ενός γραφείου τελετών, άνοιξε ένα φέρετρο και έπεσε να ξαποστάσει!

Για κακή του τύχη τον ξύπνησαν οι αστυνομικοί φορώντας του χειροπέδες. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για φθορά ξένης περιουσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE