Στα χέρια των ανακριτών οι σκληροί δίσκοι της ΚΤ και η κατάθεση Γιωρκάτζη - Τάχιστα η εξέταση τους λέει η Αστυνομία

Στα χέρια των ανακριτών οι σκληροί δίσκοι της ΚΤ και η κατάθεση Γιωρκάτζη  - Τάχιστα η εξέταση τους λέει η Αστυνομία

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται τόσο το περιεχόμενο των σκληρών δίσκων των ΗΥ που έχουν παραληφθεί από την Κεντρική Τράπεζα όσο και το περιεχόμενο της κατάθεσης της Διοικήτριας της ΚΤ Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, στο πλαίσιο των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της διαρροής της λίστας με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βουλευτών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε σήμερα ότι η κα. Γιωρκάτζη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τα Γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου όπου έδωσε κατάθεση στους ανακριτές , το περιεχόμενο της οποίας μελετάται.

Αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι “συνεχίζεται τάχιστα η εξέταση και η αξιολόγηση του περιεχομένου των σκληρών δίσκων που έχουν παραληφθεί, παράλληλα με τη λήψη των καταθέσεων”.

Είπε, επίσης, ότι μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ενημερωθεί σχετικά η Νομική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE