Αστυνομικοί στο αεροδρόμιο Πάφου εντόπισαν παράνομο Αφρικανό - Του πέρασαν χειροπέδες πριν φύγει για Ιταλία

Αστυνομικοί στο αεροδρόμιο Πάφου εντόπισαν παράνομο Αφρικανό - Του πέρασαν χειροπέδες πριν φύγει για Ιταλία

Υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον ενός προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες παρουσιάστηκε άνδρας αφρικανικής καταγωγής στο αεροδρόμιο με σκοπό να αναχωρήσει για την Μπολόνια της Ιταλίας. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε έγγραφα, μεταξύ των οποίων και μια άδεια παραμονής του Λουξεμβούργου, η οποία φαίνεται να είναι πλαστή.

Επίσης φαίνεται ότι τα διακριτικά χαρακτηριστικά της άδειας παραμονής δεν ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου και αυθεντικού εγγράφου.

Κατόπιν τούτου ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE