Κορωνοϊός: Γιατί μας ανησυχεί η "μακροχρόνια COVID" των παιδιών;

Κορωνοϊός: Γιατί μας ανησυχεί η "μακροχρόνια COVID" των παιδιών;

Όσο ζούμε μέσα στην πανδημία, η προσοχή στρέφεται στις ευπαθείς ομάδες και στην καταμέτρηση των κρουσμάτων.

Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες επικεντρώνονται και στη ζωή μετά την ανάρρωση από τη νόσο COVID-19. Μια νέα κατάσταση, γνωστή ως μακροχρόνια COVID ταλαιπωρεί παιδιά και ενήλικες για πολλούς μήνες μετά τη νόσηση.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως τα παιδιά νοσούν με πιο ήπια συμπτώματα. Όμως η μακροχρόνια COVID στα παιδιά μας ανησυχεί περισσότερο από τους ενήλικες.

Το βίντεο του 24Media Lab εξηγεί όσα πρέπει να ξέρετε για τη μακροχρόνια COVID των παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE