ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη του 37χρονου Αντώνη - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του και τα στοιχεία του οχήματος του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη του 37χρονου Αντώνη - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του και τα στοιχεία του οχήματος του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Αντώνη Παττίχη, 37 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος απουσιάζει η ώρα 7 το πρωί σήμερα.

Ο Παττίχης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, μέτριου αναστήματος με μαύρα μαλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα χρώματος πορτοκαλί. Ο 37χρονος διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας HONDA JAZZ, χρώματος ασημί με αριθμούς εγγραφής KHR415.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE