Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αντρέας Θεμιστοκλέους, προς την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09), ο κ. Θεμιστοκλέους δήλωσε: «Τι να κάνουμε; Είμαι εκρηκτικός τύπος», αναφερόμενος στο περαστικό με την κ. Ξάνθου που έγινε το θέμα των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας, ανέφερε πως θα περιμένει να τους στείλουν τα κείμενο και μετά θα τοποθετηθεί.

Τέλος διερωτήθηκε πως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, πήρε την απόφαση ενώ ήταν στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας «Θα πω τα γεγονότα πως εγώ τα αντιλαμβάνομαι».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE