Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αντρέας Θεμιστοκλέους, προς την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09), ο κ. Θεμιστοκλέους δήλωσε: «Τι να κάνουμε; Είμαι εκρηκτικός τύπος», αναφερόμενος στο περαστικό με την κ. Ξάνθου που έγινε το θέμα των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας, ανέφερε πως θα περιμένει να τους στείλουν τα κείμενο και μετά θα τοποθετηθεί.

Τέλος διερωτήθηκε πως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, πήρε την απόφαση ενώ ήταν στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας «Θα πω τα γεγονότα πως εγώ τα αντιλαμβάνομαι».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE