Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αντρέας Θεμιστοκλέους, προς την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09), ο κ. Θεμιστοκλέους δήλωσε: «Τι να κάνουμε; Είμαι εκρηκτικός τύπος», αναφερόμενος στο περαστικό με την κ. Ξάνθου που έγινε το θέμα των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας, ανέφερε πως θα περιμένει να τους στείλουν τα κείμενο και μετά θα τοποθετηθεί.

Τέλος διερωτήθηκε πως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, πήρε την απόφαση ενώ ήταν στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας «Θα πω τα γεγονότα πως εγώ τα αντιλαμβάνομαι».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE