Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο πανεπιστήμιο Κύπρου μετά τον θάνατο φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών.

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.

«Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE