Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο πανεπιστήμιο Κύπρου μετά τον θάνατο φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών.

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.

«Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE