Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Μόνη της πήγε στο παλιό κτήριο της Βουλής η Πρόεδρος, Αννίτα Δημητρίου, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες των βουλευτών.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος είχε καλέσει τα μέλη της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, Νίκο Τορναρίτη, Γιώργο Λουκαϊδη, Πανίκο Λεωνίδου και Μαρίνο Σιζόπουλο σε σύσκεψη στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου και κανείς πλην του κ. Τορναρίτη δεν έδωσε το παρών του.

Όπως ήταν προγραμματισμένο επρόκειτο να συζητηθεί η ορθότητα για το πόθεν έσχες των βουλευτών, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό με την κα. Δημητρίου να αναφέρει σε δηλώσεις της: «Δυστυχώς λόγω κάποιου προσωπικού κωλύματος, κάποιοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν να παραστούν στη σημερινή σύσκεψη οπότε αυτή θα επανασυγκληθεί, αν όχι για αύριο, για την Παρασκευή το πρωί, για να επιτελέσει τον ρόλο της με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.