Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Μόνη της πήγε στο παλιό κτήριο της Βουλής η Πρόεδρος, Αννίτα Δημητρίου, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες των βουλευτών.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος είχε καλέσει τα μέλη της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, Νίκο Τορναρίτη, Γιώργο Λουκαϊδη, Πανίκο Λεωνίδου και Μαρίνο Σιζόπουλο σε σύσκεψη στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου και κανείς πλην του κ. Τορναρίτη δεν έδωσε το παρών του.

Όπως ήταν προγραμματισμένο επρόκειτο να συζητηθεί η ορθότητα για το πόθεν έσχες των βουλευτών, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό με την κα. Δημητρίου να αναφέρει σε δηλώσεις της: «Δυστυχώς λόγω κάποιου προσωπικού κωλύματος, κάποιοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν να παραστούν στη σημερινή σύσκεψη οπότε αυτή θα επανασυγκληθεί, αν όχι για αύριο, για την Παρασκευή το πρωί, για να επιτελέσει τον ρόλο της με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE