Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Τους κάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και δεν πάτησαν το πόδι τους στην σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες

Μόνη της πήγε στο παλιό κτήριο της Βουλής η Πρόεδρος, Αννίτα Δημητρίου, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη για το Πόθεν Έσχες των βουλευτών.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος είχε καλέσει τα μέλη της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, Νίκο Τορναρίτη, Γιώργο Λουκαϊδη, Πανίκο Λεωνίδου και Μαρίνο Σιζόπουλο σε σύσκεψη στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου και κανείς πλην του κ. Τορναρίτη δεν έδωσε το παρών του.

Όπως ήταν προγραμματισμένο επρόκειτο να συζητηθεί η ορθότητα για το πόθεν έσχες των βουλευτών, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό με την κα. Δημητρίου να αναφέρει σε δηλώσεις της: «Δυστυχώς λόγω κάποιου προσωπικού κωλύματος, κάποιοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν να παραστούν στη σημερινή σύσκεψη οπότε αυτή θα επανασυγκληθεί, αν όχι για αύριο, για την Παρασκευή το πρωί, για να επιτελέσει τον ρόλο της με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE