ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία καταζητεί τον Imran Imran, 27 χρόνων από τo Πακιστάν, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας με πρόθεση και σκοπό την αποκόμιση κέρδους, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο, 2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, στο τηλέφωνο 22-607400, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE