ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία καταζητεί τον Imran Imran, 27 χρόνων από τo Πακιστάν, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας με πρόθεση και σκοπό την αποκόμιση κέρδους, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο, 2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, στο τηλέφωνο 22-607400, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE