ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 27χρονος που ψάχνει η Αστυνομία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία καταζητεί τον Imran Imran, 27 χρόνων από τo Πακιστάν, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας με πρόθεση και σκοπό την αποκόμιση κέρδους, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο, 2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, στο τηλέφωνο 22-607400, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE