Βίντεο από την στιγμή που μπουκάρουν αλλοδαποί στα γραφεία Κοινωνικής Ευημερίας στη Λευκωσία – Έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας

Βίντεο από την στιγμή που μπουκάρουν αλλοδαποί στα γραφεία Κοινωνικής Ευημερίας στη Λευκωσία – Έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης, μετά από πληροφορία για αλλοδαπούς, οι οποίοι μπούκαραν στα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30 το πρωί, όταν 50 περίπου αλλοδαποί κατάφεραν να εισβάλουν στα γραφεία, σπρώχνοντας τον φύλακα του κτιρίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέλη της ομάδας «Ζ» έσπευσαν στο σημείο όπου και κατάφεραν να απομακρύνουν τους αλλοδαπούς από το σημείο.
Να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους του γραφείου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE