Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια κυκλοφορίας και με ληγμένη άδεια οδήγησης - Χειροπέδες σε 19χρονο

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση οδήγησης χωρίς ασφάλεια και με ληγμένη μαθητική άδεια εναντίον 19χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 19χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος φαίνεται να οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια έναντι τρίτου με ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας.

Επίσης του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοτέστ και νάρκοτεστ αλλά, σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία, αυτός αρνήθηκε .

Το όχημα του μεταφέρθηκε στην Τροχαία Πάφου και ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE