Γιάννης Αντετοκούμπο: Χαλαρώνοντας σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μας αποκάλυψε τον δεύτερο γιο του (εικόνα)

Γιάννης Αντετοκούμπο: Χαλαρώνοντας σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μας αποκάλυψε τον δεύτερο γιο του (εικόνα)

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αλλά και όλη η ομάδα του επέλεξαν την Κύπρο για να απολαύσουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής που φέτος έφτασε στην κορυφή του πλανήτη επέλεξε στο ταξίδι του στο νησί μας να έχει μαζί του και την οικογένεια του.

Πριν από μερικές εβδομάδες η σύζυγος του Μαραία έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE