Χειροπέδες σε 52χρονο - Βρέθηκαν στην κατοχή του 7 τηλεοράσεις και laptop

Χειροπέδες σε 52χρονο - Βρέθηκαν στην κατοχή του 7 τηλεοράσεις και laptop

Υπό κράτηση τέθηκε το βράδυ της Τρίτης 52χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:25 το απόγευμα της Τρίτης σε έλεγχο που διενήργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε κατοικία στην Κάτω Πάφο με ένοικο 52χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, κατόπιν πληροφορίας ότι είχε κλοπιμαία περιουσία στην κατοχή του, εντόπισαν 7 τηλεοράσεις, 1 laptop και 1 notebook.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ενώ ανακρινόμενος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της περιουσίας που εντοπίστηκε στην κατοχή του. 

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE