Πήρε κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες μετά από 12 χρόνια σε 54χρονο

Πήρε κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες μετά από 12 χρόνια σε 54χρονο

Χειροπέδες σε 54χρονο Τούρκο φόρεσε το ΤΑΕ Λευκωσίας  για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από κοσμηματοπωλείο στη Λευκωσία που πραγματοποιήθηκε το 2009.

Ο 54χρονος που διαμένει στα κατεχόμενα, ξεγέλασε τον κοσμηματοπώλη, αποσπώντας του χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ κι εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος έπεισε τον κοσμηματοπώλη να του δώσει τα χρυσαφικά δήθεν ότι θα τα πουλούσε στα κατεχόμενα. Ωστόσο το έβαλε στα πόδια με τα κοσμήματα και έγινε «καπνός».

Ο 54χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE