Πήρε κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες μετά από 12 χρόνια σε 54χρονο

Πήρε κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και «έγινε καπνός» - Χειροπέδες μετά από 12 χρόνια σε 54χρονο

Χειροπέδες σε 54χρονο Τούρκο φόρεσε το ΤΑΕ Λευκωσίας  για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από κοσμηματοπωλείο στη Λευκωσία που πραγματοποιήθηκε το 2009.

Ο 54χρονος που διαμένει στα κατεχόμενα, ξεγέλασε τον κοσμηματοπώλη, αποσπώντας του χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ κι εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος έπεισε τον κοσμηματοπώλη να του δώσει τα χρυσαφικά δήθεν ότι θα τα πουλούσε στα κατεχόμενα. Ωστόσο το έβαλε στα πόδια με τα κοσμήματα και έγινε «καπνός».

Ο 54χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.