Bank of America: Πιθανό ένα σενάριο Κύπρου στην Ελλάδα με «κλειστές» τράπεζες

Bank of America: Πιθανό ένα σενάριο Κύπρου στην Ελλάδα με «κλειστές» τράπεζες

Οι χθεσινές ελπίδες της Ελλάδας για επίτευξη συμφωνίας άμεσα διαψεύστηκαν μέσα σε λίγες ώρες διά στόματος της Κριστίν Λαγκάρντ, του Γερούν Ντάισελμπλουμ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί αυτή την ώρα είναι και το σημείωμα αναλυτών της Bank of America, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Το χρονικό περιθώριο για την Ελλάδα έχει στενέψει ασφυκτικά. Η θέση μας παραμένει “αντι-Grexit”, αλλά δεδομένης της κατάστασης ρευστότητας και του όγκου των χρεών που πρέπει να αποπληρώσει (η Ελλάδα) στο πρώτο μισό του Ιουνίου, κάθε μέρα που περνά αυξάνει τον κίνδυνο για ένα σενάριο τύπου Κύπρου: με προσωρινό έλεγχο κεφαλαίων (capital control), που, μολαταύτα, εντέλει θα κάνει τα πολιτικά μυαλά να εστιάσουν στο να βρουν μια λύση».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE