Ο Βουλευτής Ευσταθίου στο Παρίσι για συνεδρία επιτροπής για εκλογή δικαστών ΕΔΑΔ

Ο Βουλευτής Ευσταθίου στο Παρίσι για συνεδρία επιτροπής για εκλογή δικαστών ΕΔΑΔ

O Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στο Παρίσι για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής για την εκλογή των δικαστών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα διεξαχθούν ακροάσεις με τους υποψήφιους δικαστές εκ μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Μολδαβίας, της Τσεχίας και της Ουκρανίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE