Κύπριος πυροσβέστης συγκινεί με την πράξη του – Πέθανε η μητέρα του και πρόσφερε τα λεφτά της κηδείας στους πυρόπληκτους

Κύπριος πυροσβέστης συγκινεί με την πράξη του – Πέθανε η μητέρα του και πρόσφερε τα λεφτά της κηδείας στους πυρόπληκτους

Σε μία πράξη ανθρωπιάς προχώρησε πυροσβέστης στην Κύπρο, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής του και πως η μεγάλη πυρκαγιά στον Αρακαπά ήταν ένα γεγονός που δεν ξεχνιέται.

Ο Σάββας Σάββα έχασε πρόσφατα την μητέρα του και πήρε την απόφαση να δωρίσει τα λεφτά από την κηδεία στους κοινοτάρχες των οκτώ περιοχών που πλήγηκαν από την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στον Αρακαπά.

Την είδηση δημοσίευσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής με μία φωτογραφία από το σημείο όπου δόθηκαν τα χρήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE