ΔΙΕΘΝΗ

Κύπριος έκανε απατεωνιές στην Βρετανία και λάμβανε χιλιάδες - Θα σκεφτεί τις πράξεις του στην φυλακή ο 50χρονος Κουκουλλής

Κύπριος έκανε απατεωνιές στην Βρετανία και λάμβανε χιλιάδες - Θα σκεφτεί τις πράξεις του στην φυλακή ο 50χρονος Κουκουλλής

Περισσότερες από 55.000 λίρες έκλεψε μέσω πλαστών ιστοσελίδων για πωλήσεις εισιτηρίων ο 50χρονος Κύπριος, Τζον Κουκουλλής.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 50χρονος καταδικάστηκε σε περισσότερο από τρία χρόνια φυλάκισης για απάτη, στο St Albans Crown Court στις 3 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο 50χρονος φαίνεται να διεύθυνε δύο ιστοσελίδες, το Protime Tours και το Liveticketstreams μεταξύ του 2016-18, πουλώντας εισιτήρια για εκδηλώσεις, τα οποία οι πελάτες δεν έλαβαν ποτέ.

Οι ιστότοποι έβγαλαν περισσότερα από 55.000 λίρες από την πώληση των ψεύτικων εισιτηρίων σε αθλητικές, μουσικές και κωμικές εκδηλώσεις.

Ο 50χρονος Κύπριος συνελήφθη αφού η Action Fraud είχε λάβει πολυάριθμες καταγγελίες από άτομα που είχαν πληρώσει για εισιτήρια online μεταξύ Νοεμβρίου 2016 και Ιουνίου 2017, αλλά δεν είχαν λάβει τίποτα ως αντάλλαγμα.

Ο Κουκουλλής εμφανίστηκε στο St Albans Crown Court την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση αφού ομολόγησε την ενοχή του για απάτη με ψευδή εκπροσώπηση.

Ο ντετέκτιβ αστυφύλακας Ρίτσαρντ Μπάγουορθ, από το Hertfordshire Constabulary Serious Fraud and Cyber Unit, δήλωσε: «Αυτός ο απατεώνας θα έχει τώρα αρκετά χρόνια να σκεφτεί τις πράξεις του και ελπίζουμε ότι θα είναι κάποια άνεση για εκείνους που έχει απατήσει. Η Action Fraud λαμβάνει χιλιάδες παράπονα κάθε χρόνο σχετικά με διάφορους τύπους απάτης στο διαδίκτυο και όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήρια ή οτιδήποτε άλλο διαδικτυακά συνιστάται να ερευνήσει διεξοδικά τις εταιρείες πριν πληρώσει χρήματα».

«Θα συμβουλεύαμε τους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και άλλα αντικείμενα στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιούν μια αξιόπιστη εταιρεία και να είναι πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε συνδέσμους σε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νέοι ιστότοποι εμφανίζονται συνεχώς και οι απατεώνες μπορούν να κλείσουν γρήγορα έναν ιστότοπο και να δημιουργήσουν έναν άλλο με νέο όνομα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top