Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ΑΛΑΜΠΡΑ, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας δράσης σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μία Ευχή», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τις 6 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με κάθε αγορά παιδικού γιαουρτιού YOOPI από τα ψυγεία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, προσφέρονται €0.20 στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Αποστολή της δράσης αυτής είναι η στήριξη όλων των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Με αφορμή τη δράση αυτή σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ καλεί τους καταλανωτές να γίνουν φάρος ελπίδας για κάθε παιδί που υποφέρει, αγοράζοντας το παιδικό γιαουρτάκι YOOPI, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: μπανάνα, μπισκότο και φράουλα.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη πραγματοποιώντας διάφορες ανάλογες δράσεις, δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE