Ώρες αγωνίας για τον κύριο Ανδρέα - Εξαφανίστηκε από την οικία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ώρες αγωνίας για τον κύριο Ανδρέα - Εξαφανίστηκε από την οικία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Ανδρέα Χριστοδούλου, 92 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, στη Λεμεσό, από τη 1.30μ.μ. σήμερα.

Ο Χριστοδούλου περιγράφεται ως ύψους 1.66μ., αδύνατος, με άσπρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του, φορούσε κοντό παντελονάκι και κοντομάνικη φανέλα ή πουκάμισο, αγνώστου χρώματος και γυαλιά μυωπίας.

Image preview

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE