Έδιωξαν παιδί με αυτισμό από δημόσιο νηπιαγωγείο – «Κάποια παρανόηση πρέπει να υπάρχει» απαντά ο Προδρόμου - BINTEO

Έδιωξαν παιδί με αυτισμό από δημόσιο νηπιαγωγείο – «Κάποια παρανόηση πρέπει να υπάρχει» απαντά ο Προδρόμου - BINTEO

Έναρξη της σχολικής χρονιάς για παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών η σημερινή και ένα ένα τα προβλήματα βρίσκουν το φως της δημοσιότητας με τους αρμόδιους να καλούνται να επιλυθούν των θεμάτων βρίσκοντας άμεσες λύσεις.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον  Υπουργό Παιδεία Πρόδρομο Προδρόμου στην μεσημβρινή εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ζήτησαν από τον υπουργό εξηγήσεις σχετικά με απαράδεκτο περιστατικό που σημειώθηκε σε δημόσιο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, μητέρα μετέβη με το αυτιστικό παιδί της σε δημόσιο νηπιαγωγείο και τους έδιωξαν, λέγοντας της μητέρας να μην το ξαναπάει στο σχολείο μέχρι να εγκριθεί σχολικός συνοδός του.

Ο κύριος Προδρόμου ανάφερε ότι αυτό που ακούει τον ξενίζει, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν ειδικές επιτροπές, οι οποίες επιλαμβάνονται όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκες και βγαίνουν αποφάσεις. Δεν εγκρίνει το Υπουργείο Παιδείας τις αιτήσεις.»

Ο ίδιος ο υπουργός ζήτησε όπως του δοθούν τα στοιχεία της οικογένειας για να μπορεί να ερευνήσει το θέμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE