Έλουσε με οξύ στην πεθερά του έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Έλουσε με οξύ στην πεθερά του έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Θρίλερ στη Νίκαια με 57χρονο που επιτέθηκε στην πεθερά του ρίχοντας της καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Το φρικαλέο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 έξω απο το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο δράστης για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, λογομάχησε μαζί της, επιτέθηκε στην 64χρονη γυναίκα και την έλουσε με καυστικό υγρό.

Το θύμα μετεφέρθη στο νοσοκομείο Αττικό για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ο «βιτριολιστής» γαμπρός της συνελήφθη και οδηγηθηκε στο Τμήμα της Νίκαιας. Πληροφορίες λένε οτι η γυναίκα είναι εκτός κινδύνου ενώ ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικα προβλήματα. Στο παρελθόν εχει νοσηλευτεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν γιατί επιτέθηκε στην πεθερά του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.