ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 26χρόνος - Καταγγελθηκε για κακόβουλη ζημιά σε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 26χρόνος - Καταγγελθηκε για κακόβουλη ζημιά σε όχημα

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για το αδίκημα της κακόβουλης ζημιάς σε όχημα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 55χρονο ότι ένας 26χρονος κακόβουλα έκανε στο όχημα του ζημιά.

Συγκεκριμένα  ο παραπονούμενος ανέφερε πως ο φερόμενος ύποπτος προκάλεσε ζημιά στο μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος του, η  οποία δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Κατόπιν τούτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 26χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Η Αστυνομία Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE