ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθόταν χαλαρός σε παγκάκι όταν δέχθηκε επίθεση - Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθόταν χαλαρός σε παγκάκι όταν δέχθηκε επίθεση - Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 33χρονο ότι γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ καθόταν σε παγκάκι, δέχτηκε αναίτια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 33χρονος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ότι φέρει κάταγμα ρηνός, κάταγμα αριστερού ιγμορείου και αριστερού ζυγωματικού και ακολούθως κρατήθηκε για παρακολούθηση. 

Ο παραπονούμενος σε κατάθεση του στην Αστυνομία περιέγραψε τον φερόμενο δράστη ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85-1.90 και δίχως μαλλιά. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.