Τσουρούλης: Με…κάρβουνα υποδέχεται το «πρώτο κουδούνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τσουρούλης: Με…κάρβουνα υποδέχεται το «πρώτο κουδούνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλης, υποδέχεται με ένα αλλιώτικο τρόπο το πρώτο σχολικό κουδούνι αύριο Δευτέρα (13/09).

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον βλέπουμε να ψήνει για όλη την οικογένεια με φόντο την πισίνα για να γιορτάσουν το γεγονός αυτό.

Μπριζόλες, χαλλούμια και άλλα Κυπριακά εδέσματα βρίσκονται στο μενού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE