Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από πολίτες χθες (11/9) το μεσημέρι, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και ήταν άστεγος.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και θα εξεταστεί από ιατροδικαστές.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, εκτιμάται πως πρόκειται για άστεγο και έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας του.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE