Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από πολίτες χθες (11/9) το μεσημέρι, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και ήταν άστεγος.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και θα εξεταστεί από ιατροδικαστές.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, εκτιμάται πως πρόκειται για άστεγο και έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας του.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE