Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από πολίτες χθες (11/9) το μεσημέρι, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και ήταν άστεγος.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και θα εξεταστεί από ιατροδικαστές.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, εκτιμάται πως πρόκειται για άστεγο και έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας του.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE