Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από πολίτες χθες (11/9) το μεσημέρι, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και ήταν άστεγος.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και θα εξεταστεί από ιατροδικαστές.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, εκτιμάται πως πρόκειται για άστεγο και έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας του.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE