Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 35χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άντρα που εντοπίστηκε νεκρός από πολίτες χθες (11/9) το μεσημέρι, σε εγκαταλειμμένο κτήριο, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 35χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο και ήταν άστεγος.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού και θα εξεταστεί από ιατροδικαστές.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, εκτιμάται πως πρόκειται για άστεγο και έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας του.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE