Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεαρό άνδρα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας.

Φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο δημοσίευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Όπως φαίνεται και το φωτογραφικό υλικό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το κόκκινο ΙΧ καταστράφηκε.

Ο 28χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.