Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεαρό άνδρα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας.

Φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο δημοσίευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Όπως φαίνεται και το φωτογραφικό υλικό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το κόκκινο ΙΧ καταστράφηκε.

Ο 28χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.