Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεαρό άνδρα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας.

Φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο δημοσίευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Όπως φαίνεται και το φωτογραφικό υλικό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το κόκκινο ΙΧ καταστράφηκε.

Ο 28χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.