Χειροπέδες σε 18χρονο - Κατάσχεση πέραν των 7.5 κιλών κάνναβης

Χειροπέδες σε 18χρονο - Κατάσχεση πέραν των 7.5 κιλών κάνναβης

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου ηλικίας 18 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού και κατάσχεσης 7 κιλών και 683 γραμμαρίων κάνναβης στη Λεμεσό.

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση της πιο πάνω ποσότητας, έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, όπου στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 21χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανευρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, βάρους 4 κιλών και 390 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 21χρονου, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 270 γραμμαρίων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ακόμη 23 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό πέραν των 5,000 ευρώ.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE