Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Μόσχα Τζόν Σάλιβαν εκλήθη στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, μεταδίδουν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.


Επίσημα οι λόγοι της άφιξης του Αμερικανού Πρέσβη στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν αναφέρονται, ωστόσο διπλωματική πηγή δήλωσε στο TASS ότι ο λόγος που εκλήθη ο Σάλιβαν στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι η παρέμβαση των ΗΠΑ στις ρωσικές εκλογές.

Τα ρωσικά πρακτορεία δεν αναφέρονται για ποιες εκλογές έγινε η συζήτηση. Στην Ρωσία θα πραγματοποιηθούν βουλευτικές εκλογές την επόμενη εβδομάδα. Νωρίτερα τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν μεταδώσει ότι ο Σάλιβαν εκλήθη για ένα θέμα που έχει σχέση με τις διαπιστεύσεις Ρώσων δημοσιογράφων που εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS ο Σάλιβαν παρέμεινε στο Υπουργείο Εξωτερικών 20 λεπτά και έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.