ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ του συνανθρώπου μας που έχασε τη ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ του συνανθρώπου μας που έχασε τη ζωή του

Από τις 56,668 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 6,367 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 50,301 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 142 περιστατικά της νόσου COVID-19.

Το ένα άτομο που απεβίωσε με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορά σε:

-       Γυναίκα, ηλικίας 70 ετών, που κατέληξε στις 9 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 527, εκ των οποίων:

-       339 άντρες (64%), και

-       188 γυναίκες (36%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,4 έτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.