ΠΑΡΑ-THEMA

Ανατριχιαστική καταγγελία πολίτη: «Βγάζει τα ματάκια των γάτων, τα πυροβολάει - Ολοι τον φοβούνται και κάνεις δεν κάνει κάτι»

Ανατριχιαστική καταγγελία πολίτη: «Βγάζει τα ματάκια των γάτων, τα πυροβολάει -  Ολοι τον φοβούνται και κάνεις δεν κάνει κάτι»

Μια ανατριχιαστική καταγγελία πολίτη, η οποία αναφέρεται σε έναν άλλο πολίτη ο οποίος συμπεριφέρεται με αηδιαστικό και εγκληματικό τρόπο στα ζώα της γειτονιάς.

Οπως ισχυρίζεται σε ανάρτηση στη σελίδα "Που πήγαμε" , ο γείτονας φίλης της πυροβολεί , βγάζει τα ματιά απο τις γάτες της γειτονιάς. Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος "έχει πρόβλημα ψυχολογικό και είναι τρελός όλοι τον φοβούνται και κάνεις δεν μπορεί να κάνει κάτι".

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

"Sos παιδιά ο γείτονας της φίλής μου στο kaimakli σκοτώνει αλύπητα γάτες της γειτονιάς, υπάρξει και βίντεο της γειτόνισσας που είναι η ίδια αστυνομικός. Τον πήραν δικαστήριο αλλά σε 4 χρόνια θα γίνει δική. Το δίκαιο ποιο είναι;(( Βγάζει τα ματάκια την γατών, τα πυροβόλα. Δέρνει με ξύλο και επειδή έχει πρόβλημα ψυχολογικό και είναι τρελός όλοι τον φοβούνται και κάνεις δεν μπορεί να κάνει κάτι. Όλοι οι γύρω ξέρουν τον δολοφόνο γατων και κάνεις δεν κάνει τίποτα  Υπάρχει καμία λύση που να δουλέψει τα ευλογημένα σε τούτο τον τόπο;((μην μου πείτε για αστυνομία ζώων μόνο δεν κάνουν τίποτα. Εδώ τους τρέχω για έναν λυκόσκυλο που μένει σε φλατ που ο ιδιοκτήτης δεν των βγάζει περιπάτων ακόμα να πάνε. Θα ασχοληθούν με γάτους;"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top