Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για τηλεξυπηρέτηση πολιτών, προχωρεί η Κυβέρνηση

Σε ολιστικό σχεδιασμό για την τηλεξυπηρέτηση πολιτών προχωρεί η Κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος. 

 
Όπως δήλωσε μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τηλεξυπηρέτηση σημαίνει τηλεφωνική επικοινωνία, επικοινωνία με email ή και με βιντεοκλήση.
 
«Έχουν ετοιμαστεί οι προδιαγραφές προκηρύσσεται ο διαγωνισμός τις επόμενες μερικές εβδομάδες, ο στόχος μας είναι μέσα στον Σεπτέμβριο να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός», είπε ο κ. Κόκκινος.

Η τηλεξυπηρέτηση, είπε επίσης θα ξεκινήσει από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από τον Έφορο Εταιρειών.  Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, το ίδιο σύστημα που θα υλοποιείται θα εξυπηρετήσει και τα υπόλοιπα Υπουργεία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.