ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης μεταρρυθμίσεων στη διάρκεια του Υπουργικού

ΠτΔ: Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης μεταρρυθμίσεων στη διάρκεια του Υπουργικού

Ενημέρωσης αναφορικά με την πορεία υλοποίησης έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών, με ειδική αναφορά σε όσα περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Κύπρος – Το αύριο», έτυχε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισσινού δήλωσε πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αποτελούσε τη συνέχεια της συνεδρίας της περασμένης Τρίτης».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, είπε, οι Υπουργοί Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Υγείας, Γεωργίας, Αγροτικής ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά και οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και Τουρισμού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο αναφορικά με την πορεία υλοποίησης των έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους.

Όπως και στην προηγούμενη συνεδρία, πρόσθεσε η κ. Παρισσινού, έγινε ειδική αναφορά στα έργα που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Κύπρος - Το αύριο». Υπενθύμισε πως η Κύπρος με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εμπίπτουν στο σχέδιο θα αντλήσει 1,2 δις ευρώ από το Ευρωπαϊκό ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top