Δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου της άτυχης Μαίρης Λιοτατή η νεκροτομή επί της σορού της

Δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου της άτυχης Μαίρης Λιοτατή η νεκροτομή επί της σορού της

Δεν «έριξε» φως η νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα (10/9) από την ιατροδικαστή Αγγελική Παππέτα, στην άτυχη Μαίρη Λιοτατή.

Η νεκροτομή δεν κατέστη δυνατή να καταδείξει την αιτία θανάτου, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της 33χρονης θα τελεστεί σήμερα (10/9) το απόγευμα στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα καταλείπει σύζυγο και βρέφος έξι μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.