Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας παρά τον Ψεματισμένο

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας παρά τον Ψεματισμένο

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, παρά την περιοχή Ψεματισμένου, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο γύρω στις 1.00 το μεσημέρι.

Το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου και μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυγκαγιάς. Από την πυρκαγιά προκαλούνταν και πυκνές αναθυμιάσεις καπνού, που επηρέαζαν αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξακολουθούν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα, ωστόσο ο δρόμος έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει κανονικά.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE