Έμειναν έκπληκτοι οι επιβάτες! Γιατί κέρασε πίτσες ο πιλότος;

Έμειναν έκπληκτοι οι επιβάτες! Γιατί κέρασε πίτσες ο πιλότος;

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι επιβάτες της πτήσης Delta όταν λόγω πολύωρης καθυστέρησης ο πιλότος του καθηλωμένου σε αεροδρόμιο αεροσκάφους τους κέρασε πίτσες.

Κυβερνήτης αεροσκάφους της εταιρείας Delta που θα εκτελούσε πτήση από τη Φιλαδέλφεια στην Ατλάντα αναζητούσε λύση για τους εξαγριωμένους επιβάτες καθώς το αεροπλάνο κατέληξε στο αεροδρόμιο Knoxville στο Τενεσί όπου και παρέμενε καθηλωμένο για τρεις ώρες λόγω κακοκαιρίας.

Ο εφευρετικός πιλότος παρήγγειλε πίτσες και κέρασε όλους τους επιβάτες κατευνάζοντας τα πνεύματα.  

Ο επιβάτης Khoury Ashooh που βρισκόταν στο αεροπλάνο με τη γυναίκα και την 4χρονη κόρη του έβγαλε μερικές φωτογραφίες κατά την κουραστική αναμονή. «Κάναμε κύκλους στον αέρα και μετά ο πιλότος μας ενημέρωσε πως θα προσγειωνόμασταν στο Knoxville λόγω καταιγίδας στο αεροδρόμιο της Ατλάντα», δήλωσε στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE