Πιάστηκε «φορτωμένος» με ναρκωτικά στη Λεμεσό – Υπό σύλληψη νεαρός

Πιάστηκε «φορτωμένος» με ναρκωτικά στη Λεμεσό – Υπό σύλληψη νεαρός

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 7 κιλών και 683 γραμμαρίων κάνναβης, προχώρησαν χθες τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών. Ο εντοπισμός και η κατάσχεση της πιο πάνω ποσότητας, έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ. 

Στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 21χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία του 21χρονου, ανευρέθηκε μια ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία περιείχε τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, βάρους 4 κιλών και 390 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 21χρονου, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 270 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ακόμη 23 γραμμάρια κάνναβης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό πέραν των 5,000 ευρώ.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Υιοθετήθηκε η θέση μας για αποκλεισμό τρίτων χωρών που απειλούν κράτος-μέλος από SAFE

ΠτΔ: Υιοθετήθηκε η θέση μας για αποκλεισμό τρίτων χωρών που απειλούν κράτος-μέλος από SAFE

Έχει υιοθετηθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για το χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την Πέμπτη, σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE